Cum AI Roboți Vânătoare de Noi Medicamente Pentru Crippling Boli Nervoase

doctor în medicină sănătate

Boala Parkinson este o afecțiune a sistemului nervos central. Un pacient care suferă de această afecțiune nu poate fi capabil de a efectua sarcini care necesită mobilitate. Acest lucru este pentru că fiecare acțiune pe care corpul nostru are este luată numai după ce creierul trimite semnale să facă acest lucru. Zona a creierului care este totuși de a controla mișcarea este reglată de un hormon numit dopamina. Agentul cauzator de Staphylococcus aureus poate produce toxine care pot face rău cu adevărat o persoană. De obicei, S. aureus sunt responsabile pentru frecvente intoxicații alimentare avem în restaurante, petreceri și cum ar fi. Acest agent cauzal frecvent apare pe nasul nostru. Deoarece bacteriile pot pune în stare latentă în corpul nostru, atunci când este activat, acesta poate fi foarte supărătoare. S. aureus sunt, de asemenea, cea mai mare parte găsit în locuri active ale corpului, inclusiv axile, păr și scalp. Puteți evita obtinerea diaree de nu mananca alimente nefierte sau bea non apă fiartă. Dacă ai diaree, asigurați-vă că aveți Pepto-Bismol sau Imodium cu tine.


Boala Crohn poate afecta capacitatea organismului de a recicla" apa din tractul digestiv. Acest lucru poate duce la deshidratare. Riscul de deshidratare este mai mare dacă aveți diaree. Patrick Smith, PhD, psiholog clinician la Spitalul Duke, și-a împărtășit de cercetare în predictori pentru rezultatele de transplant de plămâni cu un grup de transplant, medici și chirurgi de la Spitalul Duke pe Sept. 14. Oamenii de stiinta de la Universitatea Kyoto, un lider mondial în tehnologie iPS, a declarat că experimentul lor a indicat că această abordare ar putea fi utilizate pentru tratamentul clinic al omului pacienții cu Parkinson.

Vindecarea herpesului vine de la vindecarea ciupercii care este motivul pentru medicină și știință nu au noroc. Desigur, nu am văzut nici o dovadă că industria medicală are nici un interes în a vindeca ceea ce este cunoscut sub numele de herpes. Monoxid de Carbon (CO) este un gaz incolor și fără miros de gaze, care formează la arderea combustibililor pe piața internă, cum ar fi cărbune și gaze naturale. Gazul este extrem de toxic pentru oameni, deoarece acesta poate interfera cu corpul capacitatea de transport de oxigen.

Este, de asemenea, cunoscut sub numele de silent killer, datorită faptului că este foarte greu de detectat. Cei care au fost otrăviți de gaze nevoie imediată de tratament în spital, care poate fi asistată prin sprijinindu-se primul ajutor de bază de competențe.

Daniel, cap de produse farmaceutice la Roche, a estimat că 70 la sută, sau de 350.000, dintre pacientii cu cancer de san sunt diagnosticate ca fiind de mare risc," sensul lor s-a răspândit cancerul sau nu răspunde la terapia hormonala. Asta înseamnă că, odată ce ați înțeles efecte fiecare dintre aceste subiecte au asupra sănătății dumneavoastră, puteți lua măsurile necesare pentru a aborda aceste, fie prin mici modificări de-a lungul timpului sau mai agresiv, dacă este necesar, fapt care va contribui la tine de a fi capabil să se bucure de o viață lungă, sănătoasă și fericită. Nu-l ai, top zece cele mai frecvente călătoresc boli. Nu lăsa asta să te sperii în a nu lua călătoria dvs. de afaceri sau de vacanta. Doar asigurați-vă că sunt pregătite astfel încât, dacă se întâmplă ceva cu tine, va suferi doar ușor.

A-D-V-E-R-T-S

Revitalum Mind Plus


Bogat în amine, fitosteroli, vitamine si antioxidanti, care lucrează

Conform ultimelor cercetări, femeile sunt mai predispuse la dementa, poate unul din fiecare șase au șansa de a obține afectate, în timp ce la bărbați, unul în unsprezece bărbați sunt vulnerabile la demență. La ora actuală, oamenii de știință analizează condițiile și investigarea factorilor care duc la demență, aspectele de ce această boală este de gen specifice și a riscului de mediu caracteristici care induce starea mai mult la femei decât la bărbați. Kat este o RN și antrenor de sanatate, care are experienta practica de peste 20 de ani. Ea are rezultate de succes cu clienții ei și consideră că este important de a practica de wellness pentru a oferi nivelul optim de sănătate și longevitate pentru clientul la fel de bine ca cineva care are o boală cronică. Ea este, de asemenea, un autor și vorbitor și ca o a doua pasiune funcționează cu femei privind abilitarea lor la potențialul lor maxim.